انواع روش های دیجیتال مارکتینگ برای رونق کسب و کار

Wiki Article




بازاریابی و تبلیغات قلب هر کسب و کار است. به همین دلیل حتی معروف‌ترین برندها نیز هرگز تبلیغات خود را متوقف نمی‌کنند. با توجه به گسترش روزافزون استفاده از اینترنت، روش های دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی اینترنتی نیز توسعه زیادی یافته است. در سایت جذب مارکتینگ بیش از ۱۰۰ ویدئو آموزشی رایگان در زمینه دیجیتال مارکتینگ، سئو و بازاریابی محتوا منتشر شده است.


طراحی حرفه‌ای سایت و بهبود آن


وب سایت شما اغلب اولین نقطه تماس مشتریان بالقوه با کسب و کار شما است. پس بدیهی است که شما از طریق طراحی سایت حرفه‌ای و کاربرپسند آنچه را که می‌خواهید به طور موثر با کاربران در میان بگذارید.


طراحی سایت شامل بسیاری از متغیرها از جمله طرح، محتوا، گرافیک، بهینه‌ سازی موتورهای جستجو و بهینه‌ سازی نرخ تبدیل است.


 بازاریابی به وسیله موتورهای جستجو


بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) یک استراتژی بازاریابی دیجیتال است که برای افزایش بازدید وب سایت در صفحات نتایج موتورهای جستجو استفاده می‌شود. موتورهای جستجو از الگوریتم‌های پیچیده‌ای استفاده می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که مرتبط‌ترین نتایج برای هر جستجو، از جمله مکان و سایر اطلاعات موجود، نمایش داده ‌شود.


در این نوع بازاریابی دو نوع ترافیک ایجاد می‌شود. ترافیک ارگانیک که بر اساس فعالیت‌های شما، موتورهای جستجو وب سایت شما را در مقابل دید کاربران قرار می‌دهند. نوع دوم ترافیک خریداری شده است که شما با پرداخت هزینه، کاری می‌کنید که موتورهای جستجو سایت شما را به مخاطبان نشان دهند.


اصطلاحات تخصصی و دوره رایگان سئو 


در بخش تلویزیون جذب، بیش از ۵۰ ویدئو از مقدماتی تا پیشرفته سئو بصورت رایگان قرا داده شده است که شامل :



  1. سئو چیست (تعریف جدید سئو)

  2. سئو سریع (آموزش نیچ مارکتینگ ۱۰۰% موفق در SEO)

  3. انواع سئو و بهینه سازی سایت

  4. تغییرات جدید الگوریتم گوگل

  5. سئو چطور کار میکنه

  6. شروع در سئو و مسیر اولیه

  7. نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر جدید

  8. استراتژی خوشه محتوا در سئو

  9. استراتژی قیف فروش در سئو (سفر مشتری)

  10. استراتژی کلمات کلیدی

  11. آموزش گوگل ترندز

  12. کلمات کلیدی سرچ شده در گوگل (آنالیز کلمات کلیدی در گوگل)

  13. لیست کلمات کلیدی با ابزار keyword shitter

  14. تعداد جستجوی کلمات کلیدی (با ابزار keyword planner)

  15. درجه سختی کلمات کلیدی (تعیین رقابت)

  16. آنالیز بک لینک (فهمیدن تعداد بک لینکهای سایت با Mozbar برای سنجش رقابت)

  17. نمونه کلمات کلیدی (فایل اکسل استراتژی keywords)

  18. کلمات کلیدی سایت چگونه تعیین میشوند؟ (چک لیست کلمات کلیدی)

  19. چگونه در گوگل معروف شویم ؟ (به کمک تکنیک ترکیب کلمات کلیدی)

  20. کلمات کلیدی lsi چیست ؟

  21. سئو محتوا و فیلم آموزش تولید محتوای سئو شده

  22. قانون ۵۰۰ پیکسل در سئو

  23. مهمترین فاکتور سئو (تجمع محتوا) برای موفقیت در سال ۲۰۲۱

  24. محتوای کرنر استون (Cornerstone Content) چیست؟

  25. محتوای همیشه سبز در سئو

  26. تگ های مهم html در سئو، روش استفاده و تاثیر آنها

  27. توزیع کلمات کلیدی (فاکتوری به اهمیت چگالی کلمات کلیدی)

  28. آموزش سئو عکس وردپرس (۳ نکته بهینه سازی تصاویر)

  29. تاثیر ساختار url در سئو (۵ دقیقه آموزش ویدئویی)

  30. تاثیر ارور های ۴۰۴ در سئو و رفع این خطاها (ویدئویی)

  31. پیدا کردن لینک های شکسته یک سایت با ابزار brokenlinkcheck

  32. انواع لینک ها در سایت (لینک های فالو و نوفالو در وردپرس)

  33. پیاده سازی لینک نوفالو در وردپرس

  34. چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم تا یک صفحه مهم رو سریع سئو کنیم؟

  35. آموزش لینک سازی داخلی (استراتژی های internal link)

  36. ۵ تکنیک نهایی سئو داخلی

  37. آموزش افزونه Yoast (آموزش سبز کردن چراغ ها)

  38. زامبی پیج ها و تاثیر آنها در سئو ۲۰۲۱

  39. استراتژی سئو محتوا


  بازاریابی با بهینه سازی موتورهای جستجو


برای یافتن اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

سئو SEO مخفف “بهینه سازی موتورهای جستجو” است. به عبارت ساده، به معنای روند بهبود سایت شما برای افزایش نمایان شدن آن در زمانی است که افراد محصولات یا خدمات مربوط به کسب و کار شما را در Google ، Bing و سایر موتورهای جستجو جستجو می‌کنند. هرچه صفحات شما در نتایج جستجو بیشتر دیده شوند، احتمال جلب توجه و جذب مشتریان احتمالی به سوی شما بیشتر است. برای این منظور باید:



  • وب سایت شما به موتورهای جستجو معرفی شده باشد.

  • محتوای کاربردی و مفید ارائه کنید.

  • کلمه های کلیدی برای جذب جستجوگران و موتورها بهینه شده باشد.

  • تجربه کاربری عالی شامل سرعت بارگذاری سریع ایجاد کنید.


 بازاریابی در شبکه های اجتماعی


بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یک راه قدرتمند برای تمام مشاغل است. مشتریان شما در حال حاضر از طریق رسانه های اجتماعی با برندهای مختلف در ارتباط هستند و اگر مستقیماً از طریق شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، واتساپ و تلگرام با مخاطبان خود در ارتباط نباشید بخش عمده‌ای از مشتریان بالقوه را از دست می‌دهید.


قبل از شروع کمپین های بازاریابی رسانه های اجتماعی ، اهداف کسب و کار خود را در نظر بگیرید. شروع یک کمپین بازاریابی در رسانه های اجتماعی بدون در نظر داشتن یک استراتژی اجتماعی مانند این است که در یک جنگل بدون نقشه گردش کنید، شاید سرگرم شوید، اما احتمالاً گم خواهید شد.


بازاریابی از طریق همکاری در فروش


در این روش شما با افراد یا کسب و کارهای دیگر همکاری می‌کنید و آنها محصولات یا خدمات شما را تبلیغ می‌کنند. در این صورت اگر از طریق آنها کسی از شما خرید کرد، شما مبلغی را به آنها می‌پردازید.


بهترین کار در مورد بازاریابی از طریق همکاری در فروش این است که می‌توانید آن را در مقیاس وسیع انجام دهید. به همین دلیل این می‌توانید یکی از موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ باشد.


اینفلوئنسر مارکتینگ


اینفلوئنسر مارکتینگ نوعی بازاریابی در رسانه های اجتماعی است که از تأییدات و توصیه محصول از طرف افراد معروف، تأثیرگذار و سلبریتی‌ها استفاده می کند. افرادی که طرفداران اجتماعی خاصی دارند و در حوزه کار خود به عنوان افراد حرفه‌ای شناخته می‌شوند.


تاثیر اینفلوئنسر مارکتینگ به دلیل اعتماد بالایی است که اینفلوئنسرهای اجتماعی در طرفداران خود ایجاد کرده‌اند و توصیه‌های آنها به عنوان تایید و مقبولیت برای مشتریان بالقوه برند شما عمل می‌کند.


تبلیغات بنری


آگهی بنری می‌تواند بازدیدکننده را از وب سایت میزبان به وب سایت تبلیغ کننده یا یک صفحه فرود خاص برساند. یکی از مزایای تبلیغات آنلاین نسبت به تبلیغات سنتی این است که می توان به راحتی اثربخشی آن را اندازه‌گیری کرد. در مورد تبلیغات بنری، شاخص اصلی اثربخشی نرخ کلیک است. نرخ کلیک (CTR) با تقسیم تعداد کاربرانی که روی تبلیغ کلیک کرده‌اند بر تعداد دفعات نمایش تبلیغ (نمایش) محاسبه می‌شود. بنابراین هرچه CTR بالاتر باشد ، تبلیغات موثرتر است.


بازاریابی موبایلی


بازاریابی موبایلی هرگونه فعالیت تبلیغاتی است که محصولات و خدمات را از طریق دستگاه‌های تلفن همراه مانند تبلت و تلفن‌های هوشمند تبلیغ می‌کند. این روش از ویژگی‌های فناوری تلفن همراه مدرن، از جمله خدمات مکان‌یابی، برای متناسب‌سازی کمپین‌های بازاریابی بر اساس موقعیت مکانی هر فرد استفاده می‌کند.


ایمیل مارکتینگ


بازاریابی ایمیلی به شما کمک می‌کند تا برای تبلیغ نام تجاری خود و افزایش فروش با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. شما می‌توانید کارهای زیادی را با ایمیل‌ها انجام دهید مانند فروش محصولات، به اشتراک گذاشتن برخی اخبار، اطلاع‌رسانی در مورد محصولات جدید، تبریک روز تولد اعضای سایت و غیره. ایمیل مارکتینگ نیز یکی از موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ است.


بازاریابی محتوا از موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ


بازاریابی محتوا فرایند برنامه‌ریزی، ایجاد، توزیع، اشتراک‌گذاری و انتشار محتوا از طریق کانال‌هایی مانند شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها، وب سایت‌ها، پادکست‌ها، مقالات مطبوعاتی، نشریات چاپی و موارد دیگر است. هدف این است که به مخاطبان مورد نظر خود برسید و آگاهی از برند، فروش، تعامل و وفاداری خود را افزایش دهید.


به دلایل زیر بازاریابی محتوایی از موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ است:



  • به مشتریان و مشتریان احتمالی خود در مورد محصولات و خدماتی که ارائه می دهید، آگاهی می‌دهید.

  • ترافیک موثر ایجاد می‌کند.

  • روابطی بین مشتریان و شما ایجاد می‌کند که منجر به افزایش وفاداری مشتری می‌شود.

  • به مخاطبان خود نشان می‌دهید که چگونه محصولات و خدمات شما نیازهای آنها را برطرف می‌کند.

  • در مورد برند شما مقولیت اجتماعی ایجاد می‌کند.


ویدئو مارکتینگ از بهترین روش های دیجیتال مارکتینگ


بازاریابی ویدئویی از ویدئوها برای تبلیغ و بازاریابی محصول یا خدمات شما، افزایش مشارکت در شبکه‌های دیجیتالی و اجتماعی، آموزش مصرف‌کنندگان و مشتریان و دسترسی به مخاطبان با رسانه‌های جدید استفاده می‌کند.


بر اساس تحقیقات بیش از ۵۰ درصد از مصرف‌کنندگان دیدن ویدئوی ارائه شده از طرف کسب و کارها را بر هر محتوای دیگر ترجیح می‌دهند. علاوه بر این، امروزه ظهور ویدئوهای تعاملی در حال ایجاد انقلابی در ویدئو مارکتینگ است.


  بازاریابی پیامکی


بازاریابی پیامکی ارسال کمپین‌های تبلیغاتی یا پیام‌های تبادل مالی برای اهداف بازاریابی با استفاده از پیام‌های متنی تلفن همراه (SMS) است. این پیام‌ها عمدتا به منظور ارائه پیشنهادات، به روزرسانی‌ها و هشدارهای حساس به زمان به افرادی است که رضایت خود را برای دریافت این پیام‌ها از کسب و کار شما اعلام کرده‌اند.


رپرتاژ آگهی


ممکن است در سایت‌های سرگرمی، خبری و فناوری متوجه شده باشید که یک پست به طور کامل خدمات یا مارکی را معرفی می‌کند. این همان رپرتاژ آگهی است. رپرتاژ آگهی در واقع اخبار تبلیغاتی است که در سایت‌های مختلف منتشر می‌شود و دارای لینک‌های سایت شما و تصاویر جذاب است تا کاربر را به سرعت به صفحه مورد نظر هدایت کند.


وایرال مارکتینگ، شمشیر دولبه در میان روش های دیجیتال مارکتینگ


وایرال مارکتینگ یا بازاریابی ویروسی از طریق پیام‌هایی که به سرعت از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود، به یک برند تجاری یا محصول (و بنابراین فروش احتمالی) ایجاد علاقه می‌کند. ایده این است که کاربران خود برانگیخته شوند و تصمیم بگیرند تا محتوا را به اشتراک بگذارند.


با توجه به سرعت و سهولت اشتراک‌گذاری، شبکه‌های اجتماعی زیستگاه طبیعی این نوع بازاریابی هستند. معروف‌ترین مثال در دوران اخیر تولید کلیپ‌های احساسی، شگفت‌انگیز ، خنده‌دار یا منحصر به فرد در YouTube  است که سپس در فیس بوک، توییتر و سایر کانال‌ها به اشتراک گذاشته می‌شوند.


با این حال وایرال مارکتینگ می‌تواند یک شمشیر دو لبه باشد. مهم است که به خاطر داشته باشید که در این نوع کمپین، بخش بزرگی از کنترل به دست کاربران می‌افتد و این خطر وجود دارد که پیام به اشتباه تفسیر یا منحرف شود. از سوی دیگر، یک کمپین ویروسی موفق می‌تواند معجزه‌ای برای کسب و کار شما رقم بزند.


بازاریابی دیجیتال آفلاین


بازاریابی آفلاین به هرگونه تبلیغاتی گفته می‌شود که با استفاده از رسانه‌های سنتی آفلاین مانند تلویزیون، تبلیغات بیلبورد و رادیو انجام می‌شود. برخلاف بازاریابی آنلاین که از کانال‌های رسانه‌ای مستقر در اینترنت استفاده می‌کند، رسانه های آفلاین لزوماً برای انجام موفقیت‌آمیز کمپین نیازی به اتصال آنلاین ندارند. با این حال، همان‌طور که مطالعات متعددی در مورد بازاریابی چند کانالی نشان می‌دهد، ترکیب رسانه‌های آفلاین و آنلاین می‌توانند در کنار هم موثرتر باشند.


تبلیغات کلیکی


PPC  مخفف pay-per-click است، مدلی از بازاریابی اینترنتی که در آن تبلیغ‌کنندگان هر بار که روی تبلیغات آنها کلیک می‌شود، هزینه‌ای پرداخت می‌کنند.


تبلیغات موتورهای جستجو یکی از محبوب‌ترین اشکال PPC است. این به تبلیغ‌کنندگان اجازه می‌دهد زمانی که شخصی در یک کلمه کلیدی مرتبط با پیشنهادات تجاری خود جستجو می‌کند، برای قرار دادن آگهی در لینک‌های پشتیبانی شده موتور جستجو پیشنهاد دهند. به عنوان مثال، اگر ما برای کلمه کلیدی “نرم افزار تبلیغات کلیکی” پیشنهاد بدهیم ، ممکن است تبلیغ ما در بالای صفحه نتایج Google نشان داده شود.


کدام روش های دیجیتال مارکتیک را استفاده کنیم؟


هر شرکت و کسب و کاری با توجه به نوع فعالیت و بازار هدف حود باید استراتژی بازاریابی خاص خود را داشته باشد. همه روش های دیجیتال مارکتینگ برای همه مشاغل تاثیرگذار یکسان ندارد. بنابراین باید ببینید که مناسب‌ترین روش‌های بازاریابی اینترنتی برای کسب و کار شما چیست و بر اساس آن روی بازاریابی دیجیتال سرمایه‌گذاری کنید.


روش‌های دیجیتال مارکتینگ هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. پس حالت بهینه این خواهد بود که ترکیبی از بهترین روش های بازاریابی دیجیتال را در استراتژی بازاریابی کسب و کار خود قرار دهیم.


دیجیتال مارکتینگ اصل جدانشدنی از کسب و کارهای اینترنتی 


اگر کسب و کار اینترنتی دارید، تنها راه موفقیت در فضای آنلاین بازاریابی دیجیتال هست که باید به درستی یاد بگیرید و با همان اصول اجرا کنید. در عین حال موفقیت اصولی دارد که باید اون رو درک کنید و به درستی ازش استفاده کنید که سعی کردیم تجربه های شخصی خودمون و باهاتون به اشتراک بذاریم تا شما مسیر درست رو طی کنید.



Report this wiki page